December 1968.........

 

Om precies te zijn op zaterdagmorgen 21 december, het begin van de winter, om 8:35 uur stuurde ik mijn eerste muzikale noten, in de vorm van een oorverdovend geschreeuw, de slaapkamer van een klein boerderijtje in het Achterhoekse Gaanderen binnen.

In Gaanderen beleefde ik ik ook heel mijn jeugd. Al ik heel jonge leeftijd kwam ik in aanraking met de muziek. Met enige regelmaat ging ik met vader mee om sigaretten te kopen in Café Meijnen, toen de thuishaven van de band Normaal. Bennie Jolink pakte me dan op en zette me op tafen met de woorden "zo schoon deern, zing voor mij eens een mooi liedje". Dit monde dan uit in het nummer "Marietje" van Hydra, dit omdat het een populair nummer in die tijd was en ik het goed kon zingen. Na het "optreden" kreeg ik dan een knaak of een glas limonade van Bennie.

In mijn schooltijd mocht ik graag mee doen aan optredens op school in de vorm van een "Soundmixshow" of een "Playbackshow". Echter begon mijn muziekale loopbaan pas in 2011. Door mijn werk kwam ik in verschillende vepleeghuizen waaronder 1 in Pannerden, waar ik 2 jongens leerde kennen die daar de ouderen vermaakten met hun zang. Ik bleef met regelmaal ook even staan kijken en raakte wat aan de praat. Na een paar keer oefenen ben ik ook op gaan treden in dit verzorgingshuis. Deze ouderen zijn altijd een zeer dankbaar publiek geweest voor mij en ik zal ook altijd graag blijven optreden voor deze groep mensen. Al snel kreeg ik weer het plezier in het zingen en stond in mum van tijd niet meer alleen in dat ene verpleeghuis in Pannderden, maar in vele verpleeghuizen in de gehele omtrek. Niet lang daarna dook ik voor de eerste keer de IBeat studio in Zelhem binnen om voor het eerst van mijn leven een aantal nummers op te nemen. Het worden een aantal covers van artiesten die mijn grote voorbeeld zijn, zoals: Marianne Weber, Rita Hovink en Dana Winner

We schrijven 2014, een jaar wat een toch wel heel bijzonder jaargeworden is. Als verassing krijg ik aangeboden om een aantal singles op te gaan nemen in de studio van Roy Otters in Apeldoorn. 1 van mijn dromen wordt werkelijkheid.
Mijn debuursingle komt uiteindelijk uit op 29 juni en heet "Alles wat ik vraag".
Vol enthousiasme wordt mijn nummer onthaald, en is bijna 3 maanden lang achter elkaar te zien bij TV Oranje met als toppositie nummer 1! In oktober 2014 komt ook mijn 2de single uit. "Van Mij!" heet het nummer. De muziek laten maken en zelf de tekst geschreven. On ook deze slaat goed aan en in mum van tijd heeft ook dit de nummer 1 positie bereikt.

Begin 2015 mag ik dan eindelijk kenbaar maken dat sinds november van het vorige jaar ook al aan mij 3de single wordt gewerkt. Ditmaal is niemand minder dan Emile Hartkamp de schrijver en producer van dit nummer.

De single met de titel "Ik ben met jou uitgepraat" komt 11 maart 2015 uit.

(wordt vervolgd)